Afternoon tea & zelfgemaakte gepofte granenrepen

Ingrediënten:
- 50g 100% gepofte rijst
- 50g 100% gepofte tarwe
- 5 el vloeibare honing
- 4 el 100% pindakaas

 

Bereiding:
1. Verwarm de honing in een steelpan op laag vuur tot deze kookt. Laat 2 min. doorkoken en haal van het vuur. Meng direct met een spatel de pindakaas en een snu‡fje zout erdoor. Meng de gepofte rijst en gepofte tarwe erdoor.
2. Bekleed de bakvorm zo met bakpapier dat er ca. 2 cm boven de randen uitsteekt. Handel nu snel. Stort het mengsel in de bakvorm, druk goed plat met een lepel en zet 30 min. in de koelkast om hard te laten worden.
3. Haal met behulp van het bakpapier uit de vorm en snijd met een scherp mes in gelijke stukken.

Vorige
Vorige

Mexicaanse taco’s met kipgehakt en pittige groene peper.

Volgende
Volgende

Curry met garnalen en broccolirijst